General conditions – Bookings

 • En formalitzar una reserva, caldrà fer l’abonament del 35% de l’import de l’estada al número de compte que s’indiqui o via BIZUM. És important que quedi constància en la comunicació de l’ingrés, el mateix nom de la persona que ha sol.licitat la reserva i també les dates d’entrada i sortida.
 • Aquelles reserves que es cancel·lin amb menys de 15 dies de temps, no tenen dret al retorn dels diners. Únicament dintre dels 15 dies abans de l’arribada, en casos d’hospitalització, confinament domiciliari/ regional per covid o causa major, enviant el corresponent justificant, es podrà canviar les dates. No es faran canvis de dates per fenomens meteorològics. Si s’avisa amb més de 15 dies abans de l’arribada, serà retornat el 100% de l’import de la reserva.
 • El retard en el dia d’arribada o avançament en el dia de sortida (ja sigui per raons mèdiques o condicions meteorològiques adverses) no dóna dret a reduccions en el preu total de la reserva contractada ni a devolucions.
 • Si el client marxa abans de la data final de la reserva, s’haurà d’abonar el total de l’import de la estada acordada.
 • On arrival at the campsite, you must pay the full remaining amount of the stay.
 • Hora d’entrada a les parcel·les 13H
  Hora d’entrada al bungalows, 16:00
  Hora de sortida, 12:00
 • En el moment de la sortida, es revisarà el bungalow per tal de comprovar la seva correcta utilització. Les parcel·les també seran revisades
 • No es permet l’entrada d’animals de companyia als bungalows. El càmping disposa d’unes parcel·les on acceptem un animal de companyia per parcel·la. Aconsellem reservar ja que hi ha poca disponibilitat.

NORMES PER A CLIENTS AMB MASCOTA

 1. The zone for them it is situated in the 4th level of the campsite. The animal inside of the campsite always ha has to be tied. This level has an exit/entrance door which allowes you to acces to a free zone next to the river in which you can walk and it also has an access to the main path of the campsite.
 2. It is not allowed to acces with your pet to the common areas like toiletes, barbacues, swimmingpool area and terrace next to the restaurant.
 3. It is not allowed to leave the pet alone in the campsite while the client goes out from the campsite (shopping, visites,..)
 4. External visitors cannot bring pets.