Restaurant

Plats per emportar per les festes de Nadal

Entrega el 24 a la tarda (si estas allotjat al càmping recollida també el dia 25 i 26)

RESERVA mínim 5 dies antelació.

RESTAURANT TANCAT ELS DIES 24 I 25 DE DESEMBRE – 26 I 27 SOTA RESERVA PRÈVIA – 1, 2 I 3 DE GENER OBERT

TARRINA DE BRANDADA DE BACALLÀ 10,00€

MUSCLOS A LA MARINERA 8,00€

ESCUDELLA AMB PILOTA 7,50€

CANELONS DE CARN 7,00€

CANELONS DE BOLETS 7,50€

CARBASSÓ FARCIT DE CEPS AMB SALSETA DE TOMÀQUET 7,00€

POLLASTRE ECOLÒGIC DE MAS CEBRIÀ AMB GAMBES 13,50€

PEU DE PORC AMB PRUNES 11,00€

LLATA DE VEDELLA AMB BOLETS 13,50€

I SI VOLS POSTRES, DEMANA MÉS INFORMACIÓ. TOTS ELS NOSTRES POSTRES SÓN CASOLANS.

El restaurant Cal Paradís, reuneix tots els requisits per a permetre gaudir de la cuina de muntanya en el seu ambient natural. S’hi destaquen els plats més típics de cada època de l’any, com son les calçotades, però també els menjars fets a la brasa i altres com el conill a les herbes, cansalada, patates emmascarades…, i ja en un altre pla, els cargols de muntanya i unes paelles excepcionalment bones (sempre per encàrrec), tant de peix com de carn.

També hi ha la possibilitat de fer menús, que sempre es componen de plats de primera qualitat. A més, cal recordar que els plats del restaurant de Cal Paradís, es poden demanar per emportar.

També cal destacar que permet la celebració de dinars i sopars per a colles i grups, gràcies a la seva capacitat i també distribució. Es disposa de tres menjadors els quals tenen una capacitat variable entre les 12 i les 30 persones, fet que permet oferir un espai exclusiu per gaudir dels àpats. A més d’una sala més amplia.

En tractar-se de menjadors independents ubicats en unes antigues tines de vi, és possible fer-ne la reserva, podent al mateix temps concretar els plats i tancar un pressupost de grup per a l’àpat.